Ik ben een egoist!

Dames en heren ik geef het toe.

“Ik ben een egoïst!”

Ik zat in een zielloze ruimte van een binnen kinderparadijs, keek naar de blije gezichten van mijn hollende kinderen en dacht: “ Help! Waar is de uitgang”

Zij hadden het naar hun zin. Zij lachten en sprongen door de gigantische klimstructuren met reuze netten en kleurrijke buizen en hadden de tijd van hun leven. Ik nam nog een slok van mijn te dure smakeloze koffie, keek angstig naar de ikea klok op de muur en dacht fuck “ nog 2 uur te gaan!!!

” Dante’s hel was er niets bij. “ Dit kan toch beter? “ Dacht ik.
“ Een win win situatie waar ik ook blij van word.”

Maar dat was er niet. En geloof mij ik zocht echt overal. Ik was tot waanhoop gedreven door de doelstelling om als heel de familie te genieten van het samen zijn.

“Als de kinderen maar blij zijn, “ ging er bij mij niet op. Want als pappa en mama niet blij zijn, dan zit het er dik in dat er een moment komt waar de grens van het geduld bereikt wordt!

Dus kwam ik samen met mijn partner in crime tot een slim idee.
Wat als wij nu zelf iets organiseren? Iets met inhoudt, bezieling en waar de kinderen beter van worden.

Een veilige plek waar kinderen kunnen spelen, veel bewegen, leren en genieten. Een festival met muziek die de kinderen leuk vinden, maar wij ook mee kunnen leven.

Geen kabouter plop, wel Will.I.Am en Gers Pardoel. Met spannend theater met een vleugje geschiedenis erin. Lekker verantwoord eten dat ook nog betaalbaar is.

En als wij even “Me Time” willen,  dan leuke workshops waar de kids ook nog echt iets creatiefs kunnen leren.

En shoppen?  Ja dat hoort er ook bij. Zo dragen we tenslotte ook ons steentje bij aan het bestrijden van de economische crisis! Maar dan wel binnen een omgeving met veel beleving en passie van locale ondernemers! .

Ja ik weet het. Ik was, ben en zal altijd een egoïst zijn. Want ik wil ook plezier. Ik wil ook genieten van mijn vrije dag. Samen met mijn familie.

Vandaar dat we altijd zullen doorgaan met onze missie. Om onze “Quality time” weer wat kwaliteit te geven en onze kostbare, zeldzame vrije tijd weer glans te geven!

Kids Experiment Lab

 

facebooktwitterlinkedinby feather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>