Kids Experiment Lab

Het Kids Experiment Lab is dé creatieve en educatieve plek waar kinderen de leukste en nieuwste dingen ontdekken. Zoals hippe, nieuwe producten die bedrijven op een laagdrempelige manier door kinderen laten testen en promoten. Producten zoals kinderboeken, food, speelgoed, fashion, gadgets en speeltoestellen. Tevens biedt het Kids Lab jonge designers een platform voor promotie en testen van hun nieuwe producten.

Kinderen kunnen hier meedoen aan workshops, waaronder architectuur voor kinderen, verhalen verzinnen & vertellen, personages tekenen, koken voor kids en deelnemen aan de Casa Kubaa bouwwedstrijden.

Showcase jouw producten tijdens een evenement!

Heeft jouw bedrijf een mooi product voor kinderen en zoek je de ideale plek om deze te testen of promoten? Dan is een het Kids Experiment Lab de oplossing! Je stelt zelf de vragen op waar je antwoord op wilt hebben en het Kids Experiment Lab zorgt voor de perfecte test omgeving en test publiek.

+ Op maat getest
+ Laagdrempelig
+ Lage kosten


Voor meer informatie neem contact op met Carl Mills, carl@billysplayground.comDe Hoppetee, een speelmeubel voor kinderen. Ontwerpster Nicole de Bie, 1 van de deelnemers van het Kids Experiment Lab tijdens het Springtij Festival te Oostende.

Is het een doos, is het speelgoed, is het een kast? Eigenlijk is het al die elementen én meer! Deze prachtige zachte kast Hoppetee voor kinderspeelgoed, van Nicole de Bie, is een verademing in je woonkamer. Al je kidsspeeltjes verdwijnen hier maar wat gemakkelijk in, maar je tovert ze ook zó weer te voorschijn. Last but not least leren je kinderen zo op een leuke manier opruimen.

De zachte kast Hoppetee is ook nog eens een lust voor het oog. Die misstaat in geen enkele kamer. Als de Hoppetee half of helemaal uitgevouwen is, is het een zachte, veilige speelmat en speelomgeving.

De heldere perzikkleur en het zachte wolvilt heeft Nicole gekozen om kids uit te nodigen de Hoppetee aan te raken en er mee te spelen. ‘’Het hele object en de inhoud behoren tot het spel’’, voegt zij eraan toe. Al met al een fantastisch afstudeerproject van deze talentvolle ontwerpster.

www.facebook.com/pages/nicole/389696084473761

www.nicoledebie.com

Vtech : Deelnemer Kids Lab tijdens het Springtij Festival