Kids Collective

Kids Collective - de inspiratie site voor ouders met jonge kinderen

"Als je het belooft, moet je het ook waarmaken!" Kreeg ik in mijn oor gefluisterd. Ik had net mijn kinderen de beste dag van hun leven belooft. Leuk. Maar ook heel stom. Nu moest ik ervoor zorgen dat dit ook ging gebeuren. Maar waar moesten wij dan heen? Wat moesten wij doen? En het allerbelangrijkste, waar kon ik hier iets over vinden? Ik strompelde van site naar site zonder succes. Ja ik vond her en der wat losse informatie, maar kreeg hoofdpijn van het bijhouden van de talloze verschillende sites die ik hiervoor nodig had.

Vandaar dat wij besloten om zelf een site de wereld in te roepen. Niet alleen voor leuke trips, want andere ouders beloven hun kinderen nog veel meer. De mooiste kamer, leukste speelgoed, coolste schoenen en vetste verassingen. Ga zo maar door! "What's in a name?" Met De Kids Collective krijg je precies wat er staat. Een collectief bedrijven die zich specifiek richten op ouders en kinderen. Een selectie van het mooiste, vetste, leukste en coolste wat er is. Meubels voor de kinderkamer. Het nieuwste speelgoed. De mooiste mode. Leuke kindvriendelijke eetgelegenheden en unieke en onvergetelijke ervaringen. ( Dagjes uit, maar dan anders, heel anders.)

Wie zijn wij hoor ik je vragen? Goede vraag! Wij zijn 2 vaders met veel ervaring in deze branche en oprichters van Billy's Playground. Wij willen net als ieder andere ouder hun kinderen het allerbeste geven.

Dus zoek je iets bijzonders, onvergetelijk en unieks, " then you've come to the right place!"
De Kids Collective is constant in beweging, aan het evolueren en verversen. Dus als er hier iets ontbreekt dat er absoluut op moet staan. Laat het ons weten!
Heb jij een bedrijf, dienst of product dat zonder twijfel het aller mooist, vetst, leukst of gewoon handigst is, stuur ons dan een linkje in een mail en dan kijken wij hier meteen naar!

Veel plezier met De Kids Collective en maak gerust wat meer beloftes naar je kinderen. Want nu kun je ze waarschijnlijk waarmaken!

www.dekidscollective.com